A ShapInPulse egyedülálló technológia a zsírbontásban!

Magyarországon először

1060 nm hullámhosszon működő dióda lézeres gép, ami célzott hatással működik a lokális zsírlerakódások ellen. Területileg kizárólag a has, csípő, fenék, combok és felkarokon alkalmazható. Gyengéd, abszolút fájdalommentes, viszont maximálisan hatékony zsírbontó kezelés. Fontos róla tudni, hogy nem egy soft laser technológiáról beszélünk, hanem egy HARD LASER orvos-esztétikai gépről, ami rendelkezik a Medical CE tanusítvánnyal is!

2017-ben jelentek meg az első tudományos dokumentációk, kísérletek a lézeres zsírbontásról, majd ezeket továbbfejlesztve, a ShapInPulse gép 2020-ban debütált az anyacégnél, Olaszországban. Magyarországon elsőként nálunk, a Laser&Body -ban található meg, így egyedülálló a magyar piacon is. 

A kezelés menete

  1. Minden esetben konzultációval kezdünk, ahol a kontraindikációkat is megvizsgáljuk
  2. Ezután méréseket végzünk, majd lefertőtlenítjük az adott területet
  3. A kezelő és a vendég is fontos, hogy speciális lézer szemüveget viseljen, hiszen, mint ahogy az előzőekben olvasható volt, ez egy 1060 nm-en működő hard laser technológia
  4. Miután felhelyeztük a lézer fejeket, elindítjuk a folyamatot, ami 30 percig tart
  5. Ezalatt a vendég hűvös érzést tapasztalhat (abszolút nem kellemetlen/fájdalmas) az erős hűtőfejek miatt
  6. A kezelés végén minden esetben nyirokmasszázzsal támogatjuk a kiürülő salakanyagot (hullámmasszázs)

A technológiáról röviden

Tudományos kísérletek/tanulmányok kimutatták, hogy a bőr alatti zsírszövet hőmérséklet emelkedése 42 fokról 47 fokra egy lokalizált területen lipolízis folyamatot indít el, ami növeli a zsírsejtek áteresztő képességét.

A lézer a zsírsejtek membránját feloldja/kipukkasztja, melyek a nyirokrendszer útján távoznak a szervezetből. Végleges megoldásnak számít, hiszen ezek a zsírsejtek már nem képesek többé működni, terebélyesedni, sokszorosodni. A kezelt vendégen 3 héten belül több centiméter változás elérhető. (Fontos azt is megjegyezni, hogy pl. a zsírfagyasztással ellentétben itt nem maradnak hegek, égési nyomok, illetve a test is egyenlő mértékben változik a kezelt felületen, vagyis nem lesznek “besüllyedések, lyukak”. )

Egyszerre 4 fej dolgozik, darabonként 32 cm2 mérettel. Egy kúra – függetlenül attól, hogy melyik testrészen dolgozunk-, minimum 2, maximum 3 kezelésből áll, amit havonta egyszer lehet végezni. A kezelések között hetente minimum egy hullámmasszázs javasolt. Amennyiben még szükséges lenne az ismétlés, vagy a páciens más területet is szeretne kezelni, úgy az 5 hónap kihagyás után lehetséges!

A ShapInPulse kezelés alkalmazható kis, közepes és nagyobb zsírpárnákon is. Természetesen ennek megfelelően állítjuk be a paramétereket.

A kezelés ára: 150 000 Ft / alkalom, ami magában foglal 4 hullámmasszázst is!

Minimum 4 characters