Válaszd Te is az életre szóló megoldást!

Lézeres szőrtelenítés

FORRADALMIAN ÚJ TECHNOLÓGIA, AMELY AZ ÖSSZES FOTOTÍPUST KÉPES BIZTONSÁGOSAN ÉS HATÉKONYAN KEZELNI!

Az EpilDream One dióda lézeres szőrtelenítő berendezés az APGTECH felső kategóriás orvosiesztétikai eszköze!
Nagy teljesítményének és 20 Hz-es gyorsaságának köszönhetően a piacvezető gépek közül is kiemelkedő termék!
Óriási előnye, hogy nemcsak a napbarnított, de már az afro-amerikai bőrt is képes kezelni!
A 20Hz-es nagy sebességű rendszer extra rövidre gyorsítja a kezelési időket, a 6 cm2-es hűtőfejének köszönhetően pedig garantáltan FÁJDALOMMENTES!!!
A szőrtüszők kezelése szelektív fototermolízissel történik. Ilyenkor erős hőhatásra a célzott területen a szőrtüszők véglegesen inaktívvá válnak anélkül, hogy a környező szövetek roncsolódnának. Működése során a lézer a szőrszálak pigmentjét, a melanint támadja, majd a szőrszál elégetésével pusztítja el azt. Az EpilDream One az innovatív WATER CHILLER hűtőrendszerének köszönhetően elérzéketleníti az adott területet, így elősegítve, hogy a kezelés nem csak biztonságos, hanem valóban fájdalommentes is legyen!!!
Ez az eljárás nem károsítja a bőrt, sőt még az arc és a test legérzékenyebb területeiről is lehetővé teszi a szőr eltávolítását anélkül, hogy a páciens bármi kellemetlen érzést érezne!
A kezelés csak az éppen növekedési fázisban lévő szőrtüszők működését tudja leállítani, ezért a végleges eredményhez általában 6-8 kezelést ajánlunk. A kezelések között területtől függően 4-6-8 hetet szoktunk javasolni.

One

EpilDream One

Minden évszakban, minden bőrtípusra ajánlott!

Legalább 4 karakter