Már 3 hullámhosszon képes biztonságosan és hatékonyan kezelni az összes fototípust

Forradalmian új technológia

Az EpilDream HighPower dióda lézeres szőrtelenítő berendezés az APGTECH felső kategóriás orvosiesztétikai eszköze!
Nagy teljesítményének, 20 Hz-es gyorsaságának, és a 3 hullámhosszon működő rendszerének köszönhetően a piacvezető gépek közül is kiemelkedő termék!

760 nm + 808 nm + 1064 nm
A különböző hullámhosszok lehetővé teszik, hogy különböző mélységben dolgozzon a szakember, ezzel elérve olyan szőrszálakat is, melyeket átlagos szőrtelenítőgéppel nehéz lenne semlegesíteni.

Az impulzus időtartama is egyénileg beállítható, így mindig a megfelelő biztonságot tudjuk biztosítani minden páciensnek a különböző kezelések alatt.

Óriási előnye szintén, hogy nemcsak a napbarnított, de már az afro-amerikai bőrt is képes kezelni! Innovatív hűtési rendszere a beépített hőmérséklet érzékelővel folyamatosan biztosítja a FÁJDALOMMENTES kezelést!

A szőrtüszők kezelése szelektív fototermolízissel történik. Ilyenkor erős hőhatásra a célzott területen a szőrtüszők véglegesen inaktívvá válnak anélkül, hogy a környező szövetek roncsolódnának. Működése során a lézer a szőrszálak pigmentjét, a melanint támadja, majd a szőrszál elégetésével pusztítja el azt. Az EpilDream HighPower az innovatív Peltier elemekkel megalkotott hűtőrendszerének köszönhetően elérzéketleníti az adott területet, így elősegítve, hogy a kezelés nem csak biztonságos, hanem valóban fájdalommentes is legyen!!!
Ez az eljárás nem károsítja a bőrt, sőt még az arc és a test legérzékenyebb területeiről is lehetővé teszi a szőr eltávolítását anélkül, hogy a páciens bármi kellemetlen érzést érezne!

A kezelés csak az éppen növekedési fázisban lévő szőrtüszők működését tudja leállítani, ezért a végleges eredményhez általában 6-8 kezelést ajánlunk. A kezelések között területtől függően 4-6-8 hetet szoktunk javasolni.

Minimum 4 characters