Elysion-pro Laser Szőrtelenítés

A Cocoon Medical Elysion-pro Lézeres szőrtelenítő Platform – Újgenerációs nagy teljesítményű Diódalézer, mely az orvostudomány legfrissebb fejlődésén alapul! Nincs korlátozva a fototípus, a szőr minősége, a test terület és az évszak sem! Maximális biztonsággal és hatékonysággal használható bármikor!

Fájdalommentes és legalább 95%-ban hatékony szőrtelenítés!

Az Elysion-pro Laser egy olyan sokoldalú berendezés, amely lehetővé teszi az összes bőrtípus kezelését a legnagyobb precizitás érdekében.

Elődjeivel szemben tehát hatásos a világos és a sötét bőrszín esetében is, és lehetővé teszi a legfinomabb szőrszálak tartós eltávolítását még a kúra végén fennmaradó maradvány szőrszálakét is. A szőrtüszők kezelése szelektív fototermolízissel történik. Ilyenkor erős hőhatásra a célzott területen a szőrtüszők véglegesen inaktívvá válnak anélkül, hogy a környező szövetek roncsolódnának. A „kristályos fagyasztás” nevű biztonsági rendszer gondoskodik a kényelemérzetről és a bőr megóvásáról. Elhárítja a hőhatásra kialakuló sérüléseket a kezelőfej területén fenntartott, állandó 5°C-os hőmérséklet biztosításával.

A végleges lézeres szőrtelenítés az év minden szakaszában nagy biztonsággal alkalmazható a tökéletesen sima bőr elérésének érdekében. Működése során a lézer a szőrszálak pigmentjét, a melanint támadja, majd a szőrszál elégetésével pusztítja el azt. A beépített kristályfejes hűtőrendszer megakadályozza a bőr felforrósodását, ezáltal nincs kellemetlen érzés, égető fájdalom. Ez az eljárás nem károsítja a bőrt, sőt lehetővé teszi a szőrzet hatékony eltávolítását még az arc és a test legérzékenyebb bőréről is. A kezelés alatt langyos, meleg érzet és apró csipkedések érezhetőek, de a vendégek nagy része szinte semmit nem érez.

Az Elysion-pro Laser kezelést a Fitzpatrick skála szerint a kezelt személy bőrtípusának és szőrszínének megfelelően alkalmazzuk. Semmilyen mellékhatása nincs a későbbiekben sem!

A kezelés csak az éppen növekedési fázisban lévő szőrtüszők működését tudja leállítani, ezért a végleges eredményhez általában 6-8 kezelést ajánlunk. A kezelések között területtől függően 4-6-8 hetet szoktunk javasolni.

Kezelés előtti tudnivalók
  • A lézeres szőrtelenítő kezelést csak ép bőrfelületen lehet elvégezni.
  • A kezelés előtt 3-4 héttel már csak borotváljuk az adott területet, ill. a kezeléssorozat egész ideje alatt csak borotválni lehet a felületet. Nem szabad gyantázni, epillálni vagy szőrtelenítő krémet használni
  • 5 nappal a kezelés előtt már ne napozzunk, ne szolizzunk
  • Hidratáljuk bőrünket, legálabb napi 2 liter víz fogyasztása ajánlott
  • Kezelés előtti napon borotváljuk le a kezelendő testrészt, ha először jön a vendég, akkor egy kis területet 1x1cm érdemes meghagyni, hogy lássa a kezelő hölgy a szőr típusát, minőségét

Ellenjavallatok: várandósság, daganatos betegségek, herpes, a kezelendő területen-ekcéma, vagy bőrbetegség

Kezelés utáni tudnivalók
  • A kezelés után 5 napig kerülni kell a közvetlen napozást, szolizást
  • A kezelés után 1-3 napig ne menjünk uszodába, szaunába
  • A kezelt napon hagyjuk ki az edzést, következő nap már nyugodtan lehet
  • Hónalj kezelése esetén aznap ne használjunk izzadásgátlót
  • Hidratáljuk a kezelt bőrterületet
Átlagosan 2 hét elteltével a kezelt területről a szőrszálak kihullanak – utána a szőr növekedése lelassul vagy teljesen leáll.

Bármilyen kérdés esetén lézer specialistánk örömmel áll rendelkezésre: +36 70 418 0905