APG szőrtelenítés utáni termékeink

Az APG speciálisan szőrtelenítés utáni készítményei között megtalálható: nyugtató, fényvédőt tartalmazó krém arcra, szőrbenövést megelőző, bőrmegújító emulzió arcra és testre, valamint alkohol mentes, gyengéd izzadásgátló dezodor.

Ezek mindegyike megvásárolható szalonunkban!

SOOTHING SPRAY DEODORANT

Gyengéd formulájú, praktikus Spray dezodor. Közvetlen lézeres szőrtelenítő kezelés után is javasolt. Véd a kellemetlen szagoktól, és akár 24 órán keresztül is kiváló frissességérzetet hagy maga után. E-vitamin, bisabolol, körömvirág és kamilla kivonatok hatékony hatóanyag kombinációiban gazdag. Érzékeny bőrön is tesztelték, maximális biztonsággal alkalmazható.

Napi használata javasolt

RENEWING CREAM – FACE & BODY

Kifejezetten az arc és a test kezelésére kifejlesztett keratolitikus hatású megújító krém. Ösztönzi a szaruhártyaréteg megújulását, a sima, egyenletes bőr érdekében. A speciálisan kiválasztott hatóanyagok révén, megakadályozza a benőtt szőrszálak kialakulását, amelyek küzdenek a bőr megvastagodásával.
Használata: Használja a kezelések között. Este vigye fel a megtisztított bőrre, lágyan bemasszírozva, ezzel is ösztönözve a felszívódást. Hagyja dolgozni egy éjszakán át.

Közvetlenül kezelés előtt és kezelés után 3-3 napig nem ajánlott a használata.

PROFESSIONAL GEL FOR EPILATION – FACE & BODY

Speciálisan az APGTECH Epilaser technológiájával szinergikusan működő kontakt gél, amely lehetővé teszi a lézer sugár célba irányítását, lényegesen megkönnyíti a kezelő fej mozgását, előhűti a kezelendő területet és a kezelő számára segítséget nyújt a pontos területek feltérképezésében.

Professzionális termék, kizárólag APG EPILDREAM lézeres kezelésekhez

Minimum 4 characters