Vajk Forgó Zsanett a Laser &  Body tulajdonosa megoszt néhány tippet, amit nem árt tudni, ha bele vágunk a lézeres szőrtelenítésbe.

Azért szoktuk októbertől, novembertől javasolni a lézeres kezelés elkezdését, mert így nyárra garantált a borotvamentes és mégis szőrtelen, bársonyos bőr. 

Jó tudni, hogy a végeredmény miatt nem mindegy, milyen géppel történik a kezelés

Mielőtt belevágunk a lézeres szőrtelenítésbe, érdemes körbenézni és tájékozódni. Az eredményesség miatt egyáltalán nem mindegy, hol, milyen géppel és milyen szakmai háttérrel végzik a kezelést.

A Laser &  Body szalonunkban mindig törekedtünk arra, hogy a vendégek maximálisan elégedettek legyenek, ezért tartjuk fontosnak, hogy mindig a legújabb generációs és legprofibb technológiával dolgozzunk. Több éve vagyunk jelen a piacon, ez idő alatt 3x cseréltünk lézeres szőrtelenítő gépeket. Fontosnak tartjuk, hogy mindig a legújabb, kizárólag professzionális gépek mellett tesszük le a voksunkat. 

Jelenleg 2 szőrtelenítő géppel dolgozunk, mindkettő az olasz felsőkategóriás APGTech prémium terméke. 

Gépeink: APGTech EpilDream One, APGTech EpilDream HighPower

Mindkét gépünk nagy teljesítményű és 20Hz gyorsaságú dióda lézer, ami a kezelést is a lehető legrövidebb időre csökkenti. 

Fájdalommentes és az összes bőrtípust –bele értve az afro-amerikait is- hatékonyan és maximálisan biztonságosan kezeli. Minden évszakban használható, betartva, hogy előtte-utána 5-5 napig TILOS napoztatni/szoláriumozni az adott területet.

Ezekre kell figyelni a lézeres kezelés előtt és után:

Egy kezeléssorozat, ami minimum 95% szőrmentességet garantál, általában 6-10 alkalomból áll. Az alkalmak között területtől függően 4-6-8 hét szükséges. 

Fontos, hogy az első kezelés előtt legalább 3 héttel már tilos gyantáztatni, epillálni, csipeszelni és ez a kezelések között sem megengedett. Kizárólag a borotva, vagy a szőrtelenítő krém használata javasolt. 

A kezelésekhez lézerzselét!!! használunk, és ezen kívül rengeteg kifejezetten a kezelésekre kifejlesztett segédanyagot is forgalmazunk pl: izzadásgátló dezodor, amit a hónalj kezelés után közvetlenül is használhatunk (bármilyen más terméket 24 órán belül tilos használni kezelés után), vagy szőrbenövés gátló krémet. 

Bármilyen kérdés, kérés esetén forduljatok hozzánk, szívesen segítünk. 

Eredeti cikk: B COOL Magazin

Minimum 4 characters